Wat mij beweegt, is juist even stil staan…

Ik wil je graag mijn verhaal vertellen

 

“Een verhaal van stil staan en niet (meer) weten.

Overgeven aan mijn intuïtie mij te zeggen heeft.

Te vragen en te luisteren. Leiding voelen en volgen.

Waar ik voor bedoeld ben en welk pad ik moet gaan.

Een verhaal over vrijheid, ontroering en beroering en je hart volgen.

Over de energie en blijheid die dat oplevert.

Wat ik met anderen wil delen.

Want wat je deelt wordt meer……”

 

Met dit verhaal wil ik jou inspireren om stil te staan bij de vraag waar jij voor bedoeld bent en hoe je daar in je werk invulling aan wilt of kunt geven. Ik wil je inspireren en faciliteren in het onderzoeken van wat jou beweegt, jouw mogelijkheden en jouw belemmeringen. Omdat inzicht in wat je tegenhoudt en inzicht in wat je kunt, jou de energie, blijheid en vrijheid oplevert om je eigen weg te gaan.

 

Wat mij beweegt is bijdragen aan dat inzicht, die energie, blijheid en vrijheid.
Ik word blij als ik jou zie gaan stralen en je de regie in eigen handen neemt.
Laat mij je helpen deze regie (terug) te krijgen.

 

Op deze manier wil ik ook bijdragen aan een samenleving waarin mensen tot hun recht komen en waarin vriendelijkheid, mededogen en tolerantie gemeengoed zijn. Dit kan wanneer jij jezelf gunt om vriendelijk, mededogend en tolerant te zijn voor jezelf. Wanneer je kunt zijn wie je bent, geef je jezelf de ruimte en wanneer je de tevredenheid ervaart die dat oplevert, gun je die ook aan anderen. Zoals ik dat jou gun.