Wat ik te doen heb en hoe jij daar van kunt profiteren!

Inmiddels ben ik druk bezig met het aan de man brengen van mijn Boostcamp wat eerlijk gezegd niet zo hard loopt als ik zou willen. Angst en onzekerheid  (Krijg ik wel klanten? Heb ik er wel genoeg voor gedaan? Heb ik wel de juiste dingen gedaan? Heb ik wel het juiste aanbod?) begeleiden mij al weken.
Totdat ik vandaag aan mijn angst vroeg: wat heb jij me te vertellen?
Het antwoord was verrassend, het ging niet om de angst iets niet te kunnen, te weten of wel of niet gedaan te hebben. Het ging zelfs niet om angst! Ik hoorde mezelf zeggen: “Waarom zien mensen niet in dat dit de weg is naar een oplossing? De weg naar meer energie, vrijheid en blijheid? En krijgen wat je zo graag wil hebben? Werk?!”
En het antwoord daarop was even duidelijk: Omdat ik ze dat niet vertel!

 

Mijn ervaring

Wat ik bij individuele ontmoetingen met mensen die in de put zitten bijna altijd vertel is hoe ik uit mijn putje ben geklommen! Wat  ik allemaal ben tegengekomen en hoe ik ook tegen beter weten in keuzes heb gemaakt waar ik niet gelukkig van werd. Hoe dat als een boemerang steeds weer terugkwam. Totdat ik eens goed ging luisteren naar mezelf en ging doen wat mijn hart me ingaf. Hoeveel mij dat heeft opgeleverd! Aan eigenwaarde, me weer nuttig doen voelen en vooral aan energie, blijheid en vrijheid!
En dat zij dat ook kunnen hebben!

 

Ik wist al van mezelf dat ik een ‘docent’ ben en de rol van ‘overdrager’ en ‘leermeester’ mij in het bloed zit. En wat ik het beste kan en het liefste wil overdragen is wat ik zelf meegemaakt, ontdekt en geleerd heb (en nog steeds doe!) Om  anderen  te inspireren en te helpen de regie over hun leven in eigen hand te nemen.
Waarom vertel ik dat dan niet?
Waarom pak ik die rol dan niet op?

 

Boem! En daar was mijn inzicht: dit moet ik gaan doen!(en je rol opnemen is ook meteen de sleutel tot jouw succes!)
Geen moeilijke dingen eromheen verzinnen, zoals denken als een ondernemer (tja, ook ik ‘dwaal’ regelmatig!) maar helder zijn in mijn boodschap:

 

Wil je hebben wat je wenst? Doe zoals ik!

 

Aanmatigend? De enige juiste weg?
Wat mij betreft niet want mijn weg is enkel een voorbeeld, je zult je eigen pad moeten gaan bewandelen.
Maar als ik je de weg kan wijzen, kan vertellen welke mogelijke obstakels je tegen kunt komen en je moed in kan spreken om op weg te gaan, dan doe ik niets liever!
En dat is dus ook wat ik ga doen!

 

Tijdens mijn BOOSTcamp op 22 maart a.s. vertel ik je

hoe ik aan werk ben gekomen

en

hoe jij dat ook kunt hebben!

 

Kom jij luisteren? Ideeën en inspiratie opdoen om jouw wens (op werk) te realiseren?
Leg jij me jouw vragen en obstakels voor?
Dan vertel ik je hoe je daar mee om kunt gaan zodat je zelf een BOOST aan mogelijkheden krijgt  om te hebben wat je wenst!

 

Ik zie je op 22 maart!

 

Brigitte

 

Voor meer informatie en aanmelden: klik hier.

En “spread the news!”

You may also like

Leave a comment