Nieuwe plannen voor 2016

In mijn vorige blog schreef ik dat ik zelf heb ervaren dat gaan doen wat je het liefste doet niet zo gemakkelijk is. Maar met het onder ogen zien van mijn eigen belemmeringen was ik er klaar voor om opnieuw met mijn dromen aan de slag te gaan.
En dit is het resultaat!

 

Mijn nieuwe plannen voor 2016

 

Toch nog niet concreet richting onderwijs!whats next
Hoezo dan? Dat vertel ik je graag!
De doelgroep van werkzoekenden laat me namelijk nog niet los en dat komt omdat verschillende mensen mij met hun opmerkingen aan het denken hebben gezet:
• “Je moet iets met het begeleiden van mensen die een bedrijf willen opzetten gaan doen”
• “Blijf niet aan het vernieuwen maar zet wat je hebt steviger neer en haal daar meer uit”
• “Ik wil wel meedoen aan dat idee om werkzoekenden hun eigen businessplan te laten maken en uitvoeren” ( zie mijn blog van 9 december)

 

Als ik merk dat woorden blijven hangen dan weet ik dat ik daar iets mee moet doen en de eerste vraag die ik mezelf dan stel is : “wat wil ik nou?” Zijn dit ideeën waar ik mee aan de slag wil of leiden ze me af van mijn doel, mijn missie?

 

Mijn missie is om mensen vrijer en blijer de regie over hun eigen leven te laten nemen.
Daarvan kan het eerste idee een voorbeeld zijn maar voor mij is dat niet de enige weg dus daar ga ik me niet op focussen. De tweede opmerking maakte me duidelijk dat wat ik al heb ontwikkeld zeer waardevol is om mijn doel mee te bereiken dus ja: hiervan wil ik wel meer doen! En bij de derde opmerking bedacht ik dat ik dit middel heel goed kan integreren in de presentaties en trainingen die ik al heb en daarmee het percentage vrijere en blijere mensen zou kunnen verhogen. Dus ja: dat ga ik ook doen!

 

Wat is nu de uitkomst van dit hele proces voor jou?
– er komen dit jaar drie tot vier Boostcamps,
– van een hele dag,
– voor een groot publiek,
– tegen minimale kosten,
– met een heleboel inhoud over wat je kunt doen om aan (nieuw) werk te komen en
– voor het hoe , persoonlijke en zeer praktische ondersteuning zijn er trainingsmodules waarbij je in een kleine groep aan de slag gaat.

 

Nieuwsgierig naar wat het precies wordt en hoe het eruit gaat zien?
Eén tipje van de sluier wil ik alvast oplichten: onder praktische ondersteuning versta ik bv dat ik daadwerkelijk samen met jou aan de slag ga om te bellen naar een werkgever of je on-the-spot coach bij je netwerkactiviteiten.
Kun je niet wachten en heb je nu al behoefte aan mijn deskundigheid en enthousiasme om samen stappen te zetten?
Stuur me dan een berichtje met jouw hulpvraag via het contactformulier en dan bespreken we in een gratis adviesgesprek de mogelijkheden.

 

In de komende nieuwsbrieven en op mijn website zal ik je op de hoogte houden van de verdere uitwerking van mijn plannen, concrete data, kosten, programma etc.
En heb jij ideeën over wat je graag wilt zien in een Boostcamp?
Laat het me weten!
Dat kan in het commentaarveld onder aan deze blog of via het contactformulier.

 

Ik zie je reactie graag komen!

 

Brigitte

 

P.S. En denk je nu: “Wat gaat ze dan nog met het onderwijs doen?” Die plannen vragen nog wat meer onderzoek en tijd voordat ik deze concreet kan gaan aankondigen. Maar ze komen er zeker!

You may also like

Leave a comment