Dromen of in beweging komen

Toeval bestaat niet en dingen gebeuren om een bepaalde reden, daarvan ben ik overtuigd.

Soms wordt je gedwongen om even stil te staan, soms krijg je een duwtje (al dan niet gewenst) in de rug om een bepaalde stap te zetten.

Zo had ik me in de zomervakantie voorgenomen om mijn bedrijfsplan op te schudden want na 1 ½ jaar aan de weg timmeren was het resultaat verre van wat ik wenste. Ik wilde mijn doelgroep scherper definiëren maar….het kwam er niet van. De druk van de financiën verlamde me en dat had ook zijn invloed op mijn energie (geen dus) en inspiratie (nul-komma-nul). Geen ideale omstandigheid om aan die klus te beginnen. Dus besloot ik om mezelf niet te dwingen maar mijn gevoel te volgen: nu dus even niet, het juiste moment komt wel. Met het enige nadeel dat ik geen flauw idee had wat ik weer moest gaan aanbieden en welke richting ik met mijn marketing op zou moeten. Niet handig als je toch je inkomsten uit je bedrijf wilt halen……en je daarvoor wel klanten nodig hebt!

 

Wat er tot mijn verrassing gebeurde was dat ik een uitbreiding kreeg van mijn lesgevende activiteiten met daarbij ook het begeleiden van werkzoekenden. Een kolfje naar mijn hand en een heerlijk vooruitzicht om een basisinkomen te hebben. Consequentie was wel dat ik minder tijd beschikbaar had voor het uitvoeren van mijn bedrijfsactiviteiten wat in de praktijk neerkwam op het vrijwel stilvallen ervan. Dat vond ik minder leuk maar ik zag ook de mogelijkheid om nu de tijd te nemen voor mijn bedrijfsonderzoek.

 

Als je mij een beetje kent, en zo niet dan licht ik nu een tipje van mijn sluier op, weet je dat ik daar een heel plan voor maak en dat ook volg. Ik begreep echter ook dat ik wat hulp kon gebruiken. In mijn eentje blijf ik toch hangen…..dus een aanjager c.q. stok achter de deur kon ik wel gebruiken.

 

Op basis van enkele tips ben ik me gaan oriënteren op drie businesscoaches en heb ik gekozen voor degene die de voor mij niet alleen de beste combinatie van trainingsonderwerpen aanbood maar waar ik vooral een goede ‘click’ mee had. Zelfs voordat ik een skype-sessie met haar had gehad wist ik al dat zij het zou gaan worden. En na de skype-sessie wilde ik niets liever dan direct aan de slag. Het begon weer te stromen!

 

Toch moest ik nog even wachten…..

En in de tussentijd kreeg ik de mededeling dat mijn contract i.v.m. bezuinigingen niet verlengd zou worden. Een flinke tegenvaller, die ik niet aan had zien komen! Onrust in het lijf, zorgen in de kop. Maar al snel zag ik ook de kansen die me dit bood:

 • tijd om de zaken weer aan te pakken
 • noodzaak (die stok achter de deur) om het ook echt te doen.

Soms heb je iets nodig (of is er iemand die aan de touwtjes trekt en je weer op het juiste pad zet……..) om dat te gaan doen wat je het liefste doet! En dat geldt dus ook voor mij.

 

Inmiddels heb ik twee van de drie trainingsdagen erop zitten en ik kom tijd te kort om alles wat ik leer, ontdek en wil te implementeren. De grootste verandering is dat ik een andere doelgroep ga bedienen nl. jou!

Jij die…………

 • al jaren iets voor zichzelf  wil gaan doen
 • denkt: “en wanneer ben ik aan de beurt?”
 • wakker ligt van haar dromen en vastloopt in allerlei gedachten: “Wie zit daar nou op te wachten”, “Wie ben ik dat ik dit kan gaan verkopen?”, “ Hoe moet ik daar tijd voor maken?”, “We kunnen de financiën niet missen ” etc. etc.
 • al heel veel zelf heeft uitgezocht en/of gedaan maar het niet op een rijtje krijgt om een goede keuze te maken of door te pakken
 • zichzelf geen ondernemer vindt en  niet goed weet wat daar allemaal bij komt kijken
 • baalt als een stekker dat jouw mooie idee weer blijft liggen….. 

 

Jij die…… iemand zoekt

 • om mee te sparren over je ideeën en je twijfels
 • om alles op een rijtje te zetten
 • die geen panklare oplossing heeft maar met je meedenkt
 • om je te bemoedigen en zo nodig een schop onder de kont te geven
 • die het vallen en opstaan zelf ervaren heeft en dat nog doet…
 • die een gelijkwaardige sparringpartner voor je is waar je wel wat van kan leren!

 

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik ga me vooral richten op vrouwen tussen de 35 en 55 jaar oud maar ook mannen die zich in het bovenstaande profiel herkennen zijn welkom! Hoe het aanbod er precies uit gaat zien is nog niet helemaal duidelijk maar de eerste veranderingen zijn al zichtbaar op mijn site.

Met als eerste dat het gratis adviesgesprek wordt vervangen door een gratis sparringsessie!

Dis is een skype-sessie van 30 minuten waarbij jij jouw vraag kunt voorleggen en je meteen een aantal praktische tips van me krijgt. Hebben we een ‘click’ en wil je verder met me in zee dan krijg je een aanbod op maat!

 

Zo, dat is eruit!

Er is niets zo stimulerend als je ideeën en plannen delen
want dan komt alles in beweging!

 

Wil jij dit ook?! 

Ben jij het zat dat je al zo lang stil staat en maar niet vooruit komt?!

Zet dan nu de eerste stap en meld je aan voor die gratis sparringsessie!

 

Dat kan via een druk op deze knop  Ja, ik wil wel! waarna je een berichtje via mijn contactformulier kunt versturen. Daarna neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

 

Doen hè?!

 

Brigitte

You may also like

Leave a comment