MOED staat voor het nemen van je eigen regie over je loopbaan en leven.RRF_2217_01_zw_1920x640_72

Dat start met het bewust worden van de invloed van je eigen gedachten op wat jij voor mogelijk acht. Heb je die hobbel met succes genomen dan brengt het bewandelen van je eigen weg nog veel meer obstakels op je pad. Naast dat je er heel veel leuke, inspirerende, ontroerende en leerzame zaken tegen komt.

 

Om ‘on track’ te blijven heb je doorzettingsvermogen, moed, energie en kracht nodig en in mijn nieuwsbrief ondersteun ik je daar in. Met iedere twee weken een blog waarin ik je tips geef over hoe je de kracht van je gedachten kunt inzetten. Vaak vertel ik ook over mijn eigen ervaringen en inzichten die ik onderweg opdoe om jou te inspireren en te bemoedigen!

 

In mijn nieuwsbrief vind je natuurlijk ook de activiteiten die ik met mijn bedrijf MOED organiseer en deel ik ook activiteiten en tips van anderen.

 

Kun jij wel wat inspiratie, kracht en bemoediging gebruiken?

Schrijf je dan nu in voor ‘de Bemoediging’ en je ontvangt deze iedere twee weken op woensdag.

 

JA, IK SCHRIJF ME IN!

 

Ik wil je ook van harte uitnodigen om je vragen en opmerkingen n.a.v. mijn nieuwsbrief te delen met mij en via de sociale media. Interactie geeft de mogelijkheid om elkaar te verrijken met kennis, ervaring en beleving!